Informatie
Welkom bij Carina, kattentrimster aan huis.

Katten trimmen is bij veel mensen nog niet zo bekend. Men weet vaak niet wat het inhoud, en wat voor verlichting het een kat kan geven.

Katten kunnen last hebben van haarballen, verstoppingen, klitten en heel veel haarverlies.

Door een trimbeurt te geven aan uw kat, voorkomt u klitten en wordt de vacht lekker uitgedund, zodat u het zelf weer makkelijk bij kan houden.

Niet alleen de langhaar kan getrimt worden, maar ook de huis-tuin en keukenkat kom ik vaak tegen op mijn trimtafel. Zij hebben vooral in het voorjaar veel last van haarverlies. Na een trimbeurt heeft uw kat geen last van haarballen en verstoppingen meer, en zelf heeft u geen rondvliegende haren meer in huis.

Een kat met een vervilte vacht heeft de hele dag pijn. De kat kan zich niet goed meer wassen en wil vaak niet meer geaaid of opgetild worden. Ook bij elke stap die ze geeft heeft ze pijn, het kan zelfs zo erg zijn dat de huid gaat scheuren. Dan is scheren de enige optie.

Dan is er nog de oude, te dikke en de zieke kat, zij kan ook bij mij terecht, de vacht is vaak vettig en er komen snel klitten in. Dan zou een goede kam en wasbeurt heel prettig zijn voor uw kat. Deze groep katten kunnen zich meestal zelf niet goed meer onderhouden en moeten een handje geholpen worden.

Mijn werkwijze gaat als volgt:
Ik heb alleen de mogelijkheid bij u thuis te komen en dan  kom ik met mijn trimspullen en trimtafel.
Carina Schilder
Carina kattentrimster aan huis
Voor het plukken, ontwollen, scheren,
wassen en knippen van nagels
ZONDER NARCOSE


Het enige wat ik nodig heb is een beetje ruimte en veel licht. Altijd worden eerst  de nagels geknipt en vervolgens wordt de behandeling gegeven  die voor uw kat het beste is. Voor de kat is dit de ideale situatie, geen stres door te reizen of  geuren van andere dieren.

Heeft u een vraag? 
bel gerust:  06 41 270 225
KvK 000027705382